RELATII PUBLICE SI COMUNICARE

Ești pasionat de mass-media? Ești o persoană comunicativă și ai capacitate vizionară? Te adaptezi rapid la situații diverse și complexe? Ești flexibil, sociabil și ai spirit de observație? Dacă mai scrii și bine, atunci locul tău este într-o agenție de Comunicare și Relații Publice.

În acest domeniu obstacolele se transformă în provocări, fără de care viața ar fi anostă. Aici ies la suprafață părțile frumoase ale lucrurilor, cuvintele prind viață, strategia se vede și în cele mai simple lucruri iar specialiștii care jonglează cu imaginea sunt mereu cu un pas înaintea tuturor, chiar și în momentele în care totul pare a fi la limită.

Viața celui care are un job într-o agenție de comunicare şi relații publice e definită perfect de cuvântul “dinamic”. În gândire, în simțire, în acțiune, cert e faptul că cei ajunși aici au tot timpul replica pe buze şi reactia în buzunar.

Se adaptează uşor în toate contextele şi chiar li se pare bizar când mai apar anumite momente de linişte şi pace. Pentru ei e ceva normal să facă zeci de lucruri în acelaşi timp, să râda mult şi să lucreze în echipă. Ziua nu ar fi completă dacă nu s-ar ivi şi câteva situații de criză, la care trebuie să facă față în cel mai scurt timp cu putință.

Departamentul de Comunicare și Relații Publice, Universitatea din București
Asistați de profesori de specialitate, studenții din cadrul specializării Comunicare și Relații Publice sunt inițiați în domeniul comunicării și in domeniile convergente acestuia cu scopul de a face față situațiilor de comunicare în continuă mișcare de pe piață.

Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București
Școala Națională de Studii Politice și Administrative pregătește studenții din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice pentru cele mai diverse și complexe contexte de comunicare. Pe lângă pregatirea teoretica, tinerii sunt puși în fața unor situații aplicate de relații publice care îi ajută pentru o pregătire cât mai riguroasă.

Specializarea Comunicare și Relații Publice, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
Studenții din cadrul departamentului de Comunicare și Relații Publice sunt pregătiți atât practic cât și teoretic pentru viitoarea profesie de comunicator de pe piața internă cât și externă.

FAST FORWARD COMMUNICATION

Dacă vrei sa afli cum se realizează un follow-up și o monitorizare de presa ca la carte, să participi la brainstorming-uri, să învetți cum se realizeză un research eficient și cum se redactează materialele de presa (comunicate, advertoriale) și se organizează evenimentele de presă, e cazul să aplici pentru acest internship. 

Fast Forward Communications este o agenţie independentă de comunicare, cu un portofoliu de clienţi activi care cuprinde domenii variate de activitate.

Descriere aplicant: Căutăm persoane cu reale calități de comunicare verbală și redactare, creativitate și entuziasm. Câștigătorul internship-ului va beneficia de o perioada de doua săptămâni de pregatire alături de o echipă de profesioniști în comunicare și relații publice.

Durata internship-ului: 2 săptămâni, 4 ore/zi

Internship-uri oferite: București - 2.

BORȚUN•OLTEANU